sobota 30. prosince 2017

Levné skipasy

Znáte to, chcete jet na hory, podíváte se na vybrané středisko, ale rychle zjistíte, že se ceny od loňska zase zvýšily. Jsme ale v ČR a tak existuje několik možností, jak na skipasech ušetřit, nese to s sebou ale rizika. To největší je tzn. no-show - koupíte si skipas a neukážete se, budete nemocní, nebo to prostě nevyjde. Provozovatel Vám peníze nevrátí, bude to pro Vás čistá ztráta, v opačném případě budete mít lyžování levnější. Je tedy vhodné skipasy kupovat na poslední chvíli, nebo na delší období.
První možnost, jak získat skipas, je navštívit stránky https://skipasomat.cz/ Vyberete si své středisko, přihlásíte se, zaplatíte kartou a do emailu dostanete kód, kterým se prokážete na pokladně.
Druhou možností, ale jen pro Špindlerův mlýn, je https://www.gopass.cz , věrnostní karta středisek Tatra Mountain Resorts. Zde máte možnost koupit denní lyžování ve Špindlu za 490 Kč.
Další možností je vlastnit kartu innogy - dříve RWE. Ta Vám zajistí slevu 10-20% v jednotlivých střediscích. Podobně s kartou ISIC pro studenty.
Poslední variantou je využití o2 slev - každoročně je možné získat slevu opět cca 100Kč na skipass. Princip je jednoduchý, nahlásíte na pokladně kód a získáte slevu. Pokud tedy nemáte přímo o2, stačí, aby byl zákazníkem nějaký Váš známý a můžete kód získat od něj.